Zoals u wellicht niet ongaan is, is de naam ATB Noord-Holland veranderd naar MTB Noord-Holland. De naam ATB is verouderd. Bijna iedereen noemt tegenwoordig de ATB (All Terrain Bike) nl. een MTB. Een MTB (Mountainbike) is een ATB zonder verlichting en onnodige zaken, zoals een bel en een standaard. Een MTB heeft wel geprepareerde (terrein of strand) banden.

De oprichting van MTB Noord-Holland is mede mogelijk gemaakt door WFO Notarissen. Zij hebben belangeloos meegewerkt aan de oprichting van deze vereniging. Klik op het logo van WFO hieronder om naar hun website te gaan.

wfo_notarissen

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Die hebben we behoorlijk opgefrist en voldoet ook aan de tegenwoordige eisen, zoals het gebruik van de site op een smartphone en/of tablet (responsive design). Voorlopig blijft www.mtbnoordholland.nl ook bereikbaar via www.atbnoordholland.nl, echter u wordt wel doorverwezen naar de nieuwe site. Erg handig is om uw favorieten (bookmarks) bij te werken naar de nieuwe website, dus www.mtbnoordholland.nl

Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe website en wij adviseren ook om deze site regelmatig te bezoeken, zodat u op de hoogte bent van al onze MTB evenementen.