winnaar_fiets2016Het ATB seizoen loopt op zijn einde en de laatste kalendertocht is zondag 7 februari in Winkel verreden. ATB Noord Holland kan weer op een mooi seizoen terug kijken met veel deelnemers.

Het organiseren van de tochten vergt steeds meer overleg met diverse instanties maar ook voor het seizoen 2016-2017 zullen wij ons best doen om weer een aantrekkelijke kalender samen te stellen.

De deelnemers die aan 8 of meer ritten van de ATB Kalender hebben deelgenomen doen mee aan de verloting van de door Beukers gesponsorde STORM Nalu Strandbike.

Bij de inschrijving van de Kaaitjestocht in Winkel hebben de vele deelnemers de Strandbike al kunnen bewonderen, deze hing n.l. prachtig aan de balken boven de inschrijftafel. Na afloop van de Kaaitjestocht in Winkel, wat traditie getrouw een echt kuitenbijters ritje is, is er in een volle en gezellige voetbalkantine de winnende stempelkaart getrokken.

De gelukkige winnaar is Dhr. G. Looijensteijn uit Anna Paulowna. De fiets ging meteen mee naar huis en is inmiddels keurig op maat afgesteld door Beukers Bike Centre in Petten.

Iedereen bedankt voor de deelname aan de ATB tochten, een prettige zomer gewenst en wij zien jullie allemaal weer graag terug in het najaar bij de eerste ATB tochten!!

nieuwdorperkaaitjes_rb2016_1nieuwdorperkaaitjes_rb2016_2nieuwdorperkaaitjes_rb2016_3

Hieronder vind je de foto’s van Niedorper Kaaitjes van 7 februari 2016. Hieronder vind je een aantal prachtige foto’s gemaakt door
Frits van Eck